Kérjük, töltse ki az online űrlapot, hogy a visszatérítési kérelme törzsszámot kapjon.

Árucikk visszatérítések

Az Web auto oprema d.o.o  internetes áruházban való vásárlással maximális garanciát kap arra, hogy a pénzéért megkapja a megfelelő értékű árut. Ha valamely árucikknek rejtett hibája van – lecseréljük vagy visszaszolgáltatjuk a pénzt!

Az árucikkek visszaküldési határideje 14 nap, a határidő azon a napon kezdődik, amikor a szerződés tárgyát képező árucikketbirtokba veszi. További információt lásd az: “Egyszerű szerződésfelmondás” a rubrikában.

Az Eladó köteles a terméket technikailag hibátlan állapotban kiszállítani.

Az Eladó nem vállal felelősséget a kézbesítési szolgáltatás területén előforduló károkért és egyéb kötelezettségekért. A Vevő köteles az esetleges panaszt megtenni az árucikk átvételekor a kézbesítőnél.

Az árucikk visszatérítése nem ismerhető el , amennyiben a Vevő saját hibájából kifolyólag hibás terméket rendelt meg, vagy a megrendelt termék nem nyerte el tetszését, kivéve, ha hajlandó viselni az árucikk visszaküldésének manipulatív költségeit.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a prodaja@autokreso.hr e-mail címen, vagy töltse ki a “Visszaküldési formanyomtatvány”-t, csomagolja be a fel nem használt árucikket az eredeti dobozzal együtt egy másik dobozba.

Amennyiben a Vevőnek a termék bármilyen okból kifolyólag nem felel meg, a visszatérítés postaköltségét a Vevő fedezi ( a címünkre való visszaküldés és a csereelem szállítása). Küldje el címünkre, és visszajelzést adunk Önnek, amikor a csomag megérkezett, és amikor megkezdjük a visszatérítési folyamatfeldolgozását.

A visszaküldött árucikknek a gyártó címkéivel ellátott eredeti, sértetlen csomagolásban kell lennie. Kérjük, ne semmisítse meg és ne írjon az eredeti csomagolásra, ellenkezőleg nem lesz lehetőség a visszatérítésre.

Fontos olvashatóan feltüntetni a csomagon: VISSZATÉRÍTÉS

Fenntartjuk a jogot arra, hogy visszautasítsuk a visszaküldött áru visszatérítésétezen utasításoknak elmulasztása miatt.

Visszatérítést a címünkre az Ön által választott kézbesítési szolgáltatáson keresztül teheti meg.

Az Ön címére küldött csomagot az általunk választott szerződéses futár szolgáltatással küldjük, az érvényes árlista szerint.

Miután megkapjuk, a csomagot felülvizsgáljuk, és a kérelem a kézhezvételtől számított 24 órán belül feldolgozásra kerül, kivéve munkaszüneti és ünnepnapokon. Jogunkban áll az árut a címünkre történő kézbesítéstől számított akár 5 munkanapon belül visszatéríteni.

Ha a pénzösszeget szeretné visszatéríteni, az a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül. A visszatérítés ugyanazon módon történik, ahogy a fizetés történt, kártyás fizetésnél 5 munkanapon belüli sztornózással.

A speciális és egyedi megrendeléseknek minősített áruk esetében – ilyen árucikkek azok amelyek nagyon ritkák, specifikusak és nincs kereskedelmi értékük, kivéve a tulajdonosnak / Vevőnek. Más szóval azok az árucikkek, amelyeket az Auto Krešo külön rendel meg egy ügyfélnek. Például a ritka autókhoz tartozó autóalkatrészek, mint amilyenek a:Bentley, Ferrari, Rolls Royce stb, rendelésre készülő autóalkatrész, ritka és sportos gumiabroncsméretek stb. esetében nem térítjük meg a teljes összeget, csak az összeg 50%.

Abban az esetben, ha a Vevő megrendeli az árut, és minden ok nélkül megtagadja az áru átvételét, (a csomagolás sértetlen, a kiszállított árucikk megfelelő és hibátlan) Auto Krešo d.o.o. jogosult a vételár kifizetett összegéből levonni az árucikkküldésének és visszaszállításának közvetlen költségét.

Az Web auto oprema felelős az általa értékesített áru anyagi hibájáért, az érvényes előírásoknak megfelelően, különösen figyelembe véve a Horvát Köztársaság kötelezettségeiről szóló törvényt.

Web auto oprema a szervízzel együttműködve határozza meg az árucikk átvétele után, hogy melyik kategóriába tartozik a visszaküldött árucikk.

Internetes áruház termékeinek és szolgáltatásainak elérhetősége

Az Web auto oprema fenntartja a jogot, hogy bármikor visszavonhatja a forgalomból bármely terméket. Ilyen esetekben az Auto Krešo cég a már kifizetett de ki nem szállított áru vagy a már kifizetett szolgáltatásteljes összegét fizeti vissza a Vevőnek azokra az árucikkekre, amelyek már nem állnak rendelkezésre, azaz a kifizetett és nem teljesített szolgáltatások esetében, függetlenül attól, hogy milyen okból vonták vissza az árucikket az értékesítésből vagy a szolgáltatás teljesítését. Az Web auto oprema fenntartja magának a jogot, az online áruház szolgáltatásának időben történő megváltoztatására, felfüggesztésére vagy megszüntetésére.

A Vevő a visszaküldött áru visszaszállításáról szóló értesítését és a visszatérítés összegét 10 napon belül, e-mailben kapja meg. A pénz visszatérítése legkésőbb a Vevőnek történő értesítés megküldéstől számított 5 napon belül teljesítésre kerül.