Biztonság

 

Az online fizetési mód biztonságáról szóló nyilatkozat

Fizetéskor webáruházunkban használja a Adyen szolgáltatást – fejlett rendszer az interneten való biztonságoskártyás fizetésre.

A Adyen biztosítja a kártya adatainak teljes titkosságát attól a pillanattól kezdve, hogy beírta őket a Adyen fizetési űrlapba. A fizetési adatátvitel titkosított az Ön böngészőjétől a a kártyát kibocsátó bankig. Üzletünk soha nem kap teljes körű tájékoztatást az Önfizetési kártyáján található adatokról. Továbbá az adatok nem állnak rendelkezésre a Adyen rendszer alkalmazottai számára sem. A szigetelt mag önállóan továbbítja és kezeli az érzékeny adatokat, hogy teljesen biztonságos legyen.

A Adyen rendszer az összes összegyűjtött információt banki titoknak tekinti és azokat bizalmasan kezeli. Az információkat kizárólag célszerűen használják fel . Az Ön érzékeny adatai teljesen biztonságosak, az adatvédelmet a legkorszerűbb biztonsági mechanizmusok garantálják. Csak az eljáráshoz szükséges adatokat kell összegyűjteni, az előírt on-line fizetési eljárásoknak megfelelően.

Az infrastruktúránkra alkalmazott biztonsági ellenőrzések és üzemeltetési eljárások biztosítják a Adyen rendszer azonnali megbízhatóságát. Emellett, fenntartjuk a szigorú hozzáférhetőségi-ellenőrzést, rendszeres biztonsági és mély ellenőrzést, továbbá ellenőrizzük a hálózati sérülékenység-megakadályozását, valamint az információbiztonsági rendelkezések végrehajtásával a kártya adatainak védelmét, a rendszer biztonságának fokozása és javítása érdekében.