Fizetési módok

Az árucikkeket a menüből történő kiválasztással és ektronikus formanyomtatvány kitöltésével rendelheti meg. A Vevő regisztrált felhasználóként rendelheti és vásárolhatja meg a kívánt árut. Az árucikk csak akkor tekinthető megrendeltnek, ha a Vevő végigkövette a rendelési folyamatot, és e-mailben megkapta a megrendelésről szóló visszaigazolást a rendelési számmal.

A megrendelt termékek kifizetésére a következő fizetési lehetőségek közül választhat:

Tranzakció
Adyen
Paypal fizetés
Fizetés készpénzben, kiszállításkor

Amennyiben a Vevő a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást a megkötött szerződésről, javasoljuk, hogy ellenőrizze:
nem került-e az üzenet a levélszemét/spam mappában
megtelt-e az e-mail postafiókja

Amennyiben a fizetési kötelezettségének a meghatározott határidőn belül nem tesz eleget, az Eladó a megvásárolt termékeket határidőn kívüli befizetést követően is kiszállítja a vevőnek,és ha indokolt okokból nem tudja teljesíteni a kézbesítést, az Eladó egyoldaluan felmondja a szerződést és visszatéríti a Vevő által kifizetett összeget.

Amennyiben a fizetési tranzakció sikeres és a fizetett összeg látható az Eladó számláján, az Eladó a megrendelt árut kézbesíti. A megrendelés számláját a megrendelt áruval együtt kézbesítjük az Ön részére.

Számla ÁFA nélkül 

(csak banki tranzakciókra és üzleti/céges ügyfelekre érvényes):
Mielőtt bármilyen további fizetési lépést tenne, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz prodaja@autokreso.hr.
El fogják kérni a vállalat adószámát, teljes nevét és címét. Közvetlenül ezután minden részletet megadunk a vásárlás befejezéséhez
Amennyiben nem időben kéri ezt a számlát, kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudunk   korrekciót végezni.